Maskiner till återvinningsindustrin av högsta kvalitet

25 oktober 2022 Jenny Olsson

editorial

JNC Teknik är ett danskt företag som levererar produkter och maskiner till återvinningsindustrin av allra högsta kvalitet och man har agentur i hela Skandinavien. Bland alla maskiner och produkter som JNC Teknik levererar så ser vi i utbudet bland annat stålkvastar, shear baler, dimmkanoner, förstörare, container lutningssystem och mycket annat. JNC Teknik riktar sig mot företag inom branscher som återvinning, sopsortering, bilskrot och andra.

Maskiner för återvinning från ledande varumärken. 

JNC Teknik levererar maskiner och produkter från de största och mest namnstarka varumärkena i Europa och man har som sagt agentur över hela Skandinavien. JNC Teknik hjälper alltid företag inom återvinningsindustrin att hitta maskinerna för de behov som finns. Några av de varumärken som företaget säljer är ATM Recyclingsystems, Vortex, Remav, Wagner, Kyoto, Butti med flera. 

Återvinningsindustrierna

Idag ställs det väldigt höga krav på hur företag sorterar och återvinner avfall och JNC Teknik ser till att återvinningsindustrin förses med maskiner som uppfyller alla krav som ställs. Det kan vara av högsta vikt att gå igenom alla maskiner i en verksamhet för att se vilka som motsvarar kraven och vilka som behöver bytas ut. När man väl bestämt sig för att investera i nya maskiner så kommer man uppleva att en ny maskin är mycket mer tidseffektiv tack vare den ständiga optimeringen samtidigt som den uppfyller alla hårda krav som nu ställs på företag inom återvinning.

Ett bra tips är att ta hjälp av JNC Teknik och den breda kompetens som företaget sitter inne på. De hjälper mer än gärna till och svarar på frågor och ser till att din verksamhet får de absolut bästa maskinerna och produkterna till ändamålen. De återkopplar även med prisförslag om så önskas så tveka inte på att besöka företagets hemsida för mer information om alla maskiner och produkter som finns tillgängliga i det breda utbudet som JNC Teknik har att erbjuda.

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel