Konferens i Malmö för alla medarbetare

13 september 2021 lily_hansen

Det är något extra att bli medbjuden på en konferens i Malmö. Dels är det en livlig och intressant stad att besöka, och dels är en konferens lite lyxigt och mysigt att vara på. Det är en väldig skillnad på att ses i verkligheten jämfört med Skype eller Zoom.

Till vardags har man oftast inte så mycket tid att prata om sig själv eller berätta om vad man tycker om företaget. På en konferens kan alla få komma till tals, presentera sig och ha åsikter om olika saker. En livfull diskussion om företagets framtida projekt kan ge idéer och nya visioner.

Festkommittén eller företagsledningen bokar

När man bokar konferensen tar man reda på vad som ingår och vilka lokaler man har att tillgå. Det är oftast så att man hyr en konferenslokal med tillhörande AV-utrustning, så att man kan visa film eller bilder. Ibland visar man företagets Powerpoint-material eller håller utbildning för sin personal.

Det brukar finnas fika, frukt och vatten, och ibland en smörgås eller liten kaka. Om det finns restaurang, kan ni boka in er där. Vissa konferensställen har även gym och pool, så det varierar och får kollas upp i förväg under planeringen. Länktips: https://www.xn--konferensmalm-umb.nu/

 

Som en personalfest fast bättre

Konferens i Malmö blir som en personalfest med extra allt, och det kan till exempel innefatta restaurangbesök eller att alla går till en lokal pub. I en så stor stad som Malmö är utbudet enormt, så det finns alltid något roligt i närheten.

Ibland har man event, tävlingar eller andra nöjesinslag även när man har en seriös konferens. Det är trevligt att träffa sina arbetskamrater under mer lättsamma former. Kanske bokar man även in sig i en bowlinghall eller går på en konsert, och det beror på medarbetarnas intressen vad man hittar på när själva konferensdelen är avslutad.

Fler nyheter

27 september 2023

Vad är digitalisering

22 september 2023

IT-företag i Uppsala