Konferens ger mersmak

17 juni 2020 jonas_olsson

Föreställ dig en konferens som ger mersmak. Hur skulle den se ut? Ett är säkert, den ska inte hållas i allt för många timmar och lokalen ska vara inbjudande. En trevlig eller ovanlig plats som en mysig kursgård någonstans på landet eller kanske en hipp krog fungerar bra som en lösning. Sedan gäller det att ha fräscha, goda tilltugg eller kanske en vällagad lunch med smak av Asien, Italien eller något fusionkök. Något som ger mersmak helt enkelt.

 

Konferens mitt i stan, är det möjligt?

Konferens i Malmö, Göteborg eller Stockholm? Är det möjligt att hålla en sådan utan att det känns lite långtråkigt och utan att göra kollegorna besvikna över att de inte åkt ut till en kursgård på landet? Svaret är ett ja. Idag finns det konferensanläggningar vars mångsidighet kan ge massor med möjligheter. Idag går det att boka in ett trevligt café och försöka ge konferensen en mer avslappnad touch. Svenska storstäder ger dig chansen att välja bland olika lokaler. Det är något som de mindre samhällena inte har kapaciteten att göra. Konferens mitt i Malmö är därför ett jättebra alternativ.

 

 

Inga tråkiga konferenslokaler

Ofta när man hör ordet konferenslokal föreställer man sig stora, rymliga men dock lite tråkiga lokaler men tiotals stolar och en projektor längst fram. Färgerna går i brunt eller grått. Inte speciellt upplyftande direkt. Den föreställningen får man dock ändra på. Idag hålls konferenser på olika ställen och de är långt ifrån tråkiga. Coola, flashiga restauranger är redo att möblera om sina lokaler för att välkomna ett företag till dess årliga konferens. Sommarhäng är ett nytt begrepp som kommit in i konferensbranschen. Vad sägs om att boka en takvåning med stor terrass och prata om företagets visioner och framtid över en italiensk sallad och ett glas rosé? Det fungerar, det är trevligt, alla trivs och konferensen blir lyckad.

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel