I utkanten av Malmö är det tätt mellan butiksskyltar

10 juni 2022 jonas_olsson

editorial

I utkanten av Malmö ligger Svågertorp och Hyllie. Förutom tågstationen, där man kan kliva på tåget som leder över bron till Köpenhamn, så har ett nytt bostadsområde vuxit upp där. Det är ett extra bra läge för de som pendlar över sundet. Inte ens när man är ledig behöver man bege sig in till Malmö centrum särskilt ofta om man inte absolut vill. Det finns nämligen mängder av butiker i området.

Ända från motorvägen ser man alla butiksskyltar som svävar över Svågertorp. Där finns stora byggvarukedjor, planthandel och mycket annat. Beger man sig därifrån i riktning mot Hyllie så passerar man IKEA. Själva Hyllie domineras, förutom av tågstationen, av Mässhallen och Malmö Arena och inte minst köpcentret Emporia.

På Emporia finns över 150 butiker som tillhandahåller alla möjliga tänkbara varor. Utbudet varierar men alla butiker har åtminstone några saker gemensamt. Framför allt är det viktigt att locka kunder. Utformningen av butiksskyltar i Malmö är därför viktig. Det är dessa som kundernas ögon faller på när de funderar över vilka butiker de ska besöka.

 

Butiksskyltar Malmö

 

Rätt firma lotsar dig i djungeln av skyltar

Därför är det bra för butiksägarna att hitta företag som har butiksskyltar som specialitet. Det är bara att gå in på https://www.skyltcompaniet.se/ så är man halvvägs framme. Om man väljer ett välrenommerat företag så finns det mycket att välja på. Företagets säljare kommer med bra tips om vad man bör tänka på. För butiker som ligger inne i köpcentret kan en vanlig plåtskylt vara tillräcklig, men belysning är aldrig fel. Det gör skylten extra tydlig och iögonfallande. 

Vad gäller butikerna i Svågertorp, så är det som sagt en fördel att kunna locka kunder som kör ute på motorvägen. Det uppnår man bäst genom att anordna butiksskyltar på stolpar eller höga pyloner. Företaget som utformar och monterar butiksskyltar kan hjälpa en med allt detta och mycket mer. 

Fler nyheter

27 september 2023

Vad är digitalisering

22 september 2023

IT-företag i Uppsala