Försköna hemmet med ett riktigt designgolv

21 november 2021 patrick pettersson

editorial

Vad är vackert för dig? Och vad är ett designgolv? Det finns de som kan säga att alla golv är designade av någon, och det stämmer ju. Men det man menar med ett designgolv, som exempelvis https://www.amtico.com/se/lvt/produktsoekning/DC357/, är ett golv som det lagts lite extra tid och energi på. Ett golv som inte ser ut som de flesta andra, och som dessutom kan finnas i en mindre upplaga.

Det som definierar ett designgolv är att det inte är ett massproducerat golv, där man kanske har tänkt mer på mönstret än kvaliteten. Designgolv är det som har en tanke genom hela produkten, och det är dessutom ett golv som håller en högre kvalitet än de flesta andra golv. Du ska helt enkelt känna att du får valuta för pengarna på alla sätt, och att du kommer vara nöjd i många år framöver.  

 

image

 

Välj designgolv på ett klokt sätt

När du ska välja ett designgolv så är det klokt ifall du tänker efter en rejäl runda. Du ska ha ett golv som passar i stil för ditt hem, men det ska även vara ett golv som passar ihop med alla dina möbler och det som definierar dig själv. Men om du ska välja ett golv som du kan trivas länge med, så bör du även tänka på den faktorn vid valet. Faktorn som tar hänsyn till att du ska kunna vara nöjd med ditt golv riktigt länge.

De flesta golv som har högre kvalitet, kostar också en slant. Då är det mycket viktigt att du inte tröttnar på golvet efter ett par år. Och har du två olika golv att välja bland så välj då gärna det som kan kännas lite mer tråkigt, men som du också kan tänka dig att se på varje dag i väldigt många år framöver. Så tänk med ditt huvud. 

Fler nyheter

27 september 2023

Vad är digitalisering

22 september 2023

IT-företag i Uppsala