Enkelt att beställa frigolitskyltar

20 oktober 2021 patrick pettersson

editorial

Vill du sätta firmanamnet på väggen så att det syns, ska du beställa frigolitskyltar. De kan sitta både inomhus och utomhus, och är mycket lätta att hantera och flytta. Det krävs inga sladdar och ingen ström.

Utseendet är verkligen läckert, med plexiglasyta, och du kan få text och bild med effektfulla färger. Har du ett parfymeri, kan du utforma en skylt som en parfymflaska eller ett läppstift. Själva skylten skärs ut med dator, så det blir ett högklassigt resultat, och du beställer enkelt från ett specialistföretag i branschen. Länktips:https://www.scandexpo.se

För mässor, väggar och fasader

Du kan beställa frigolitskyltar till innerväggar eller runt om hela husfasaden. Det är också praktiskt med en frigolitskylt när du ska ställa ut på en mässa. De är bra att ha med sig och lätta att sätta upp, eftersom det inte behövs några elektriska anordningar, utan man kan flytta om dem som man vill.

Plexiglaset gör att skylten är tålig om den sitter utomhus. Dessutom är dessa skyltar riktigt snygga. Du kan unna dig att ha flera, både inomhus och utomhus. Gå in på ett skyltföretags hemsida, så hittar du enkelt det du behöver. 

 

 

En modernisering av firmans image

En ny logotyp och en ny skylt är ofta förknippat med ägarbyte eller generationsskifte i ett företag. Man kan vilja markera att det är nya tider, och ibland ändrar firman sin inriktning. Kanske vill man få en utökad kundkrets. Känner du det så, kan du shoppa loss bland alla snygga frigolitskyltar.

Om du kollar på skyltfirmor på internet hittar du massor av inspiration och exempel på hur en frigolitskylt kan se ut. Sedan kan du spåna och komma med idéer, så att du vet ungefär vilken bild och vilka färger du vill ha. Du beställer enkelt från skyltföretaget och får i samband med detta all hjälp med utformningen.

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel

05 januari 2024

Vad är konkurrens