En passionerad padelspelare vill köpa padelbana

25 januari 2022 william_eriksson

editorial

Har du som många andra blivit förälskad i padel? Padel har spridit sig som en löpeld och är nu bland de vanligaste motionssporterna i Sverige. Padelbanor dyker upp både här och var över landet och bokas frekvent. Bor man lite längre från en stad så kan det dock vara lite svårare att hitta tiden för att spela padel. Då kanske man vill köpa sin egen padelbana. 

Kan man köpa en padelbana?

Det är klart att du kan köpa en padelbana. Det är inte jättevanligt att köpa padelbana som privatperson, men om du vill bli favoritgrannen i grannskapet så är det rätt investering. Har ni en grannförening så kan det även vara en grym investering för föreningen att gå ihop och köpa en padelbana. 

Att köpa ett kit med de grejer ni behöver för att bygga en padelbana gör det enklare för er. Då behövs bara markarbetet göras. Där ingår det att se till att marken är plan och att gjuta en betongplatta. Sedan är det bara att montera kitet. 

Kitet kan bestå av konstgräs, nät, väggar, skruvar och beslag samt padelutrustning som poängbollar osv.  Allt är anpassat för att ge er som spelare en superbra padelupplevelse varje gång ni spelar. Ni kan även få hjälp med montering av padelbanan.

 

köpa padelbana

 

Inomhus- eller utomhusbana?

Oavsett om ni vill ha en inomhus- eller utomhusbana kan ni beställa en färdig bana med montering. I stora delar av Sverige väljer de flesta att bygga en inomhusbana på grund av det faktum att de vill kunna spela året om. Det är dock bra att veta att oavsett om ni ska bygga utomhus eller inomhus så kommer ni att behöva ansöka om bygglov först.

När padelbanan eller padelhallen sedan är färdigbyggd kommer ni att behöva ett slutbesked innan ni börjar spela. Sedan är det bara att låta bollarna flyga. 

Fler nyheter

27 september 2023

Vad är digitalisering

22 september 2023

IT-företag i Uppsala