En exklusiv känsla med designgolv

24 juni 2022 lily_hansen

editorial

På många kommersiella eller offentliga platser rör sig en hel del människor. Detta ställer stora krav på slittåliga och hållbara ytor, som är lätta att göra rent. Ett designgolv med ett vackert mönster, som fångar upp färger, former och den känsla som miljön vill förmedla, förstärker helhetsupplevelsen. 

Det första intryck ett företag förmedlar genom hur det ser ut i entréer eller receptioner stannar kvar hos många och är sedan svårt att ändra på. Med en genomtänkt omgivning där det råder ordning, samt med exklusiva materialval, fångar du uppmärksamheten hos dina besökare och ger ett pålitligt och gott intryck.

 

Golv med den rätta känslan

Det finns många material att välja på när du ska lägga nytt golv. Trä eller sten ger ett naturligt och varmt intryck men kan behöva skötas om på omfattande och speciella sätt, och riskerar därmed att ta onödigt med tid och resurser i anspråk. Hos amtico.com/se hittar du istället golv med alla sorters mönster och färger i materialet LVT. 

Ett golv som är tillverkat i det här materialet ger en lättstädad yta som håller för mycket användning under lång tid. Trots det mer hållbara golvet kan du ändå ge intrycket av ett golv i trä eller sten om det är den effekten du vill uppnå, men med bättre hållbarhet. 

 

designgolv

 

Mixa och matcha

Har du flera olika idéer får du hjälp att planera ditt nya golv och du kan även beställa prover för att se hur det kommer att se ut i rummet. Du får sedan hjälp under hela resan med att designa, beställa och lägga in ditt nya golv, och självklart får du med dig rätt skötselanvisningar för att kunna ta hand om ditt nya golv på bästa sätt. Välkomna kunder och gäster och sätt tonen för hur de vill känna sig redan när de tar första steget in genom dina dörrar. 

Fler nyheter

27 september 2023

Vad är digitalisering

22 september 2023

IT-företag i Uppsala