Begagnade pallställ, snabbt och enkelt

24 november 2021 lily_hansen

editorial

Ställ dig frågan: “Vad är skillnaden mellan nytt och begagnat, egentligen?” Naturligtvis är det ingen lätt fråga att svara på. Givetvis är det flera faktorer som spelar in och vad det är för slags produkt inte minst. Men när det gäller lagerutrustning och i synnerhet pallställ, måste det verkligen vara sprillans nytt för att vara funktionsdugligt? Svaret är såklart nej. 

Bara för att dessa pallställ har använts tidigare betyder det inte att de med fördel inte kan användas igen och igen. Kika vidare på vad som kan vara värt att ha i åtanke när man söker efter bättre begagnade pallställ till sin verksamhet.

Om man letar efter pallställ så behöver det inte alltid handla om helt nytt. Ett begagnat pallställ kan många gånger fungera lika bra som ett nytt och ofta kan det vara en kostnadsfråga också. Ibland måste man handla snabbt utan att det kostar för mycket. Du kan hitta lager med bättre begagnade pallställ till er verksamhet utan att betala en förmögenhet och behovet av lagerutrustning är tillgodosett ändå. 

 

image

 

Komplettera och modulera fritt

Ni kan också, om ni redan har pallställ, men behöver bygga ut eller komplettera något, med fördel utnyttja möjligheten att göra detta med begagnade alternativ. Hur många ställ ni behöver avgörs såklart av verksamhetens behov och omfattning, men kolla gärna upp behovet och se om leverantören kan möta detta. Oftast finns det mycket att välja mellan.

Hos en seriös leverantör av begagnade pallställ kan ni ofta hitta produkter från de flesta fabrikat och ni kan även hitta produktbeskrivningar på leverantörens hemsida ifall ni är i behov av någon specifik modell. Friheten att kunna modulera fritt med sina pallställ och anpassa dem efter lagerutrymmet är mycket stor. Att man dessutom vet att man kunnat hålla nere kostnaden för att man valt att köpa begagnat känns såklart också bra. 

Fler nyheter