Avstängningsmateria för vägar

10 december 2019 admin

När man som entreprenör ska utföra vägarbeten krävs det att det finns rätt säkerhetsutrustning, dels för dem som jobbar men också för den omgivande trafiken. Om man söker avstängningsmaterial i Stockholm finns ett företaget med lång erfarenhet. 

Företaget, TA-Planer och Etableringar, har funnits sedan 2009 och har hunnit etablera sig bra på marknaden. Deras företag har ständigt vuxit då efterfrågan på dessa material är stor och fortsätter att öka. Under 2018 bildades dotterbolaget Halleskogs & Hanssons Rental, som fungerar som ett kompletterande företag till det förstnämnda men står också helt på egna ben. 

 

När man ska utföra vägarbeten av olika slag kan det behövas olika typer av saker för att kunna stänga av vägen på ett säkert sätt. Att anlita ett företag som har ett stort sortiment brukar vara skönt då man kan ta allt från en och samma uthyrare och slipper lägga tid på att behöva vända sig till flera olika företag. Det kan också vara tryggt att hitta ett företag som man kan jobba med och hyra produkter av när det rör sig om olika jobb. På så sätt kan man få både ett långt, tryggt och stabilt samarbete som känns bra för båda parter.

Förutom att de har saker till uthyrning som skyddsbarriärer, Ta-Balk och områdesskydd har de också olika tjänster som man som entreprenör kan nyttja, var för sig eller i kombination med uthyrningen. Här har de bland annat flaggvakter som de kan bistå med, vilket gör att entreprenören slipper leta en personal på egen hand. Företaget kan också måla väglinjer, både för längre bruk eller mer kortvariga lösningar. De kan också hjälpa till med parkeringsplatser, symboler och övergångsställen när uppdragsgivaren är i behov av det. Det och mycket mer finns hos Halleskogs & Hanssons Rental. Att använda ett företag som både har mycket erfarenhet och har många tjänster brukar vara tidsbesparande och tryggt, vilket i det stora hela gör att man också kan spara pengar. 

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel