Tryck din egen bok

12 oktober 2019 admin

Behöver du hjälp med att trycka upp flygblad till ett kommande event? Eller har du en skrivit en roman du skulle vilja trycka i bokformat för egenutgivning? Då kan du ta hjälp av ett tryckeri. Ta reda på vilka tryckerier som erbjuder just de tjänster du letar efter. 

Många tryckerier har en bred kompetens och kan trycka allt från reklamblad till tavlor. En del tryckerier har en minsta beställning där du måste beställa ett visst antal av produkten för att de ska kunna göra det. Men och andra sidan brukar de erbjuda ett lägre pris om du beställer en större kvantitet.

 

Skapa roliga inbjudningskort

Det kan vara roligt att trycka upp broschyrer eller kort även för privata evenemang. Exempelvis klassfesten, bröllopet eller varför inte dopet. För visst är det roligt att kunna skicka ut egendesignade inbjudningskort som har samma kvalitet som om du köpt dem i butik. Det kommer antagligen imponera på både släkt och vänner. 

Eller varför inte designa tröjor till alla på jobbfesten? En ganska enkel detalj som garanterat kommer lyfta festen. Många tryckerier erbjuder den tjänsten där allt du behöver göra är att välja den text och/eller bild du vill ha på tröjorna. Sedan är det bara att vänta tills du får hem din beställning.

För privatperson och företagare

En del tryckerier riktar in sig enbart mot just företagare då de väljer att bara trycka större projekt. Men det finns även alternativ för dig som privatperson. Det finns ett tryckeri i Växjö som vänder sig till både företagare och privatpersoner. Där kan du få hjälp med allt från större till mindre projekt. Om du vill läsa mer om deras tryckeri kan du gå in på http://karlssonsgrafiska.se/. Det kan vara bra att kontakta tryckeriet och diskutera din idé eller ditt projekt och se ifall de kan erbjuda rätt lösning för dig.

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel