Starta ny verkstad

11 november 2019 admin

Du som nyss startat ett företag inom verkstadsbranschen eller bilservice, vet hur mycket det kostar att göra nya investeringar. Det är mycket som ska köpas in, och man har mycket administration att tänka på. Dessutom måste man skaffa kunder och göra ett bra jobb för att få ett gott rykte. Ofta har man en hel del kunder och kontakter redan när man drar igång, men en av de viktigaste sakerna är att skaffa tillräckligt kapital och att göra förnuftiga inköp. Att köpa dyra bilar och maskiner med en gång bör man ofta vara lite försiktig med.

 

 

Hyr din utrustning

 

Vill du inte göra slut på alla pengarna direkt, är det vettigt att hyra din utrustning eller en stor del av den. Exempelvis är en kompressor väldigt bra att hyra, för då kan du se hur dina inkommande beställningar ser ut och eventuellt byta kompressor längre fram, om det behövs. Det är dumt att låsa sig vid en viss modell och investera i dyra maskiner som slukar dina besparingar. Kompressorer är enkla att hyra. Du kan byta modell ibland, men om du vill behålla din kompressor även efter hyrtidens slut, är det bara att köpa den då. Kontakta ett seriöst företag, så skaffar du en pålitlig leverantör som du kan ha stor affärsnytta av framöver.

 

Det finns olika modeller

 

Du vet säkert redan vilken typ av kompressor du vill ha. Det finns olika typer att välja mellan, och det beror på din verksamhet vilken sort du tänker hyra. Spiralkompressorer, kolvkompressorer, skruvkompressorer och oljefria varianter är några alternativ, som uthyrningsföretaget kan rekommendera. Trenden är nu, med nyare teknik, att de olika kompressorerna ska vara relativt tysta, och de ska vara lätta att serva. När man hyr en kompressor brukar servicen ingå under hyrtiden. Gör det bekvämt för dig, så får du en flygande start på din affärsverksamhet.

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel