Skydda din firma med företagslarm

20 maj 2021 jonas_olsson

Bästa sättet att skydda sig mot inbrott och skadegörelse är att se till att tjuven inte ens kommer in. Man kan till exempel ha larm och övervakningskameror, lampor som tänds när någon närmar sig, kraftiga lås och grindar. Med modern teknologi kan du samordna olika sådana skyddsåtgärder i ditt företag, så att du har appstyrd kontroll över firman.

Anlita en seriös leverantör som är expert på företagslarm, så gör du en god affär. Du sparar pengar och besvär på att slippa sopa glas och renovera kontoret. Dina datorer står kvar och andra värdesaker också. Det är både dyrt och jobbigt att ersätta förstörda datafiler eller stulen utrustning.

 

Jalusi hindrar tjuven

Har du en jalusi som du hissar ner över skyltfönster och entrédörr, gör du det svårare för tjuven att ta sig in och även att se vad som finns att stjäla. Allt som försvårar för tjuven gör också att inbrottsrisken minskar, eftersom det tar längre tid att forcera hindret och att risken för upptäckt ökar.

Ett effektivt företagslarm i hela företaget gör att eventuella inbrottsförsök upptäcks och stoppas direkt, och bara åsynen av att det finns larm kan avskräcka vilken tjuv som helst. Många företag uppger att de kommit billigt undan när tjuvarna tog till flykten.

 

Passersystem kollar närvaron

Kanske vill du som företagare också ha koll på vem som går in i dina lokaler på kvällar eller helger. Ett passersystem loggar in alla besökare, och därför riskerar du inte att objudna gäster smyger sig in med uppkopierade nycklar. Du ger tillträde till vem du vill för den tid som du själv bestämmer, och allt kontrolleras via datorn.

Det finns alltså många komponenter i begreppet företagslarm, så du kan kontrollera både besökare och personal vad beträffar närvaro och aktivitet. Du har full kontroll på kameraövervakning och inbrottslarm genom din app och ser allt som händer.

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel