God dryck på arbetsplatsen

16 april 2020 lily_hansen

Under arbetsdagen är det mycket viktigt att man tar mikropauser där man kanske tar en bensträckare eller något att dricka. Undersökningar visar att den tid man arbetar blir mycket mer effektiv och studier på hälsa visar att många dricker alldeles för lite vätska under dagen. Att alltså ta en bensträckare och samtidigt gå förbi kaffemaskinen, är något som inte bara är trevligt utan även främjar både hälsan och effektiviteten under arbetsdagen.

 

Enkelt eller flera val

Kaffemaskiner uthyrning i Örebro har idag maskiner av olika storlekar och med valbart antal dryckesval, för att passa såväl stora som små företag och de önskemål som man kan ha. Ibland vill man bara ha en enkel maskin som serverar kaffe och hett vatten. Och ibland vill man ha en maskin som kan servera flera olika sorters kaffe, the, varmt vatten och varm choklad av olika slag. Ofta är det storleken på företaget som avgör vilken maskin man väljer, men det kan även vara vilka önskemål personalen har och vad man som företag vill bjuda sina anställda, och kunder, på.

 

 

Enkelt och smidigt

Om man väljer en uthyrning för sin kaffemaskin på arbetet, istället för att köpa in en själva, så tillkommer det olika val av service som man kan fundera på. Kanske nöjer man sig med en återkommande service av maskinen, där rengöring och eventuell reparation ingår. Eller så väljer man en totalservice där uthyrningsbolaget även kommer och fyller på maskinen med allt som exempelvis kaffebönor och chokladpulver. Om man har hyrt många maskiner inom samma område eller lokaler, så kan det vara det enklaste om man låter uthyrningsfirman sköta om allt som har med kaffemaskinerna att göra. Dock bör man ålägga någon i personalen att ha ett öga på kaffemaskinen, för att se till att den ser ren och fräsch ut. Och för påfyllning akut om det finns behov. 

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel