Ett kontorshotell är en plats för arbete och inspiration

03 mars 2022 cecilia_olsson

editorial

Nu när det inte längre finns restriktioner i samhället är det många som törstar efter ett socialt liv, både i arbetet och på fritiden. För de som suttit hemma och arbetat sedan pandemin startade kan det kännas som ett bra tillfälle att arbeta på en plats där det finns möjlighet att samtala och byta idéer med andra under pauserna. Då kan det vara en riktigt god idé att hyra ett kontor i ett kontorshotell.

Kontorshotell i Stockholm med många fördelar

Kontorshotellsgruppen erbjuder kontorsplats på två ställen i Stockholm. De har ett kontorshotell i Bromma med närhet till Bromma flygplats och Bromma Blocks där det finns många butiker samt en trevlig foodcourt.

Tvärbanan stannar bara ett par hundra meter från kontoret och det ligger vackert beläget nära Ulvsundasjön med sjöutsikt från flera av rummen och loungen. Som hyresgäst ges tillgång till kontoret dygnet runt och trygghet är prioriterat då det har inpasseringskontroll och larmtjänst.

kontorshotell

Kontorshotellsgruppen har även kontorshotell i söderort, beläget i Årsta. Där finns närhet till Globen och dess butiker. Det finns tillgång till parkering utanför kontorshotellet och en busshållplats belägen precis utanför entrén. På https://kontorshotellsgruppen.se/ finns mer information om de olika kontorshotellen samt gemensamma tjänster som finns på bägge platser.

Ta med din fyrfotade vän eller få glädje av någon annans

Under pandemin var det många som skaffade hund. Det som blivit en stor skillnad från de som var hundägare redan innan är att de flesta hundar som skaffades under pandemin har vant sig vid att alltid ha husse och matte nära, något som kan ställa till problem när det är dags att gå tillbaka till arbetet.

Hos Kontorshotellsgruppen är hundar välkomna, vilket gör det möjligt att arbeta utanför hemmet utan att behöva lämna hunden på dagis eller skaffa hundvakt. Det kan även ge mycket energi och glädje att möta en hund på sin arbetsplats.

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel