Butiksskyltar behövs i Malmö

18 augusti 2021 lily_hansen

Bara tanken på att gå in i en butik eller i ett shoppingcenter där det helt saknas skyltar är skrämmande. Du kanske aldrig kommer hitta det du söker, och har du ändå gjort det så har det tagit mycket längre tid än vad du har räknat med. Och har du riktig otur så kanske du inte ens hittar utgången när du ska ut. Nej, så kan vi inte ha det! 

Du kanske själv är ägare till en butik i Malmö och känner att det saknas någonting. Om du letar efter lämpliga skyltar till din verksamhet så finns det många olika varianter av Butiksskyltar Malmö. Det finns bland annat inomhusskyltar i akryl, metall, frigolit och olika träslag. Du väljer själv designen på din skylt så den passar exakt för det den ska användas till.

Plåtskyltar – en bra budgetlösning

Ibland är det stora ytor som ska skyltas och då kan det vara lämpligt att använda skyltar i plåt som är en kostnadseffektiv lösning. Plåtskyltar används ofta ovanför entrédörrar då det är enkelt att skapa en tydlig profil med dessa skyltar. Du kan få skylten lackad i den färg du tycker passar bäst och du kan få den dekorerad med text eller logotyp.

Det kan ibland räcka med att ha skylten obelyst om det finns annan belysning i närheten. I annat fall kan den belysas med en extern armatur eller pollare i marken.

Skyltfönster

Om du går förbi en butik finns det ofta ett skyltfönster som exponerar butikens varor. Det är viktigt att kunden snabbt ser butikens sortiment, erbjudanden, öppettider med mera. En dekor för skyltfönster kan vara en bra lösning. Med hjälp av folie kan det bli en spännande dekor som lockar in kunden i butiken. Tydlig skyltning är ett måste i ett skyltfönster då kunden ofta letar efter öppettider och intressanta erbjudanden.

Fler nyheter