Boka kontorsstädning med Allstäd i Stockholm

26 juli 2021 patrick pettersson

Ett kontor behöver vara rent och i ordning för att du ska kunna arbeta på ett bra sätt. Därför behövs det någon som städar minst en gång i veckan. Oftast har du inte tid att göra det själv, eller vill att din personal ska prioritera annat. Då finns det möjlighet att anlita en städfirma som kan sköta all städning på ditt kontor. Men vilket städbolag du ska använda kan vara lite svårt att veta om du inte har anlitat något tidigare.  

Genom att boka ett företag som exempelvis Stockholms Allstäd på https://www.stockholmsallstad.se/stadfirma/kontorsstadning-stockholm/, kan du få den städning som du behöver för att kunna sköta det som är ditt arbete. För det är viktigt att du anlitar någon som är van vid att städa kontor. Det skiljer sig en hel del mellan att städa kontor mot att exempelvis utföra en byggstädning. Och till och med en hemstädning.  

 

Städning på ditt vis

Det är viktigt att du och städfirman kommer överens om hur städningen ska gå till och när den ska ske. I vissa fall kanske ni kommer överens om att städfirman kommer att ha allt som behövs för städningen i ett städskåp på kontoret. Det kan också vara så att ni kommer att stå för allt inom utrustning och rengöringsmedel. Eller så kommer ni överens om motsatsen. Det är även viktigt att bestämma när städningen av kontoret ska ske.

Ibland kan man föredra att få en städning utanför ordinarie arbetstider. På det viset kommer personalen inte att bli störd. Men samtidigt kanske ni inte har något problem med att städning pågår samtidigt som ni har verksamhet på kontoret. Ni kanske till och med föredrar att vara på plats när städfirman är på kontoret. Det ska även passa in med när städfirman kan och vill utföra kontorsstädningen. Inte alla kan arbeta tidiga morgnar eller sena kvällar.  

Fler nyheter