Att synas är att finnas

03 november 2019 admin

Det är en välkänd marknadsföringssanning att om man syns så finns man. En annan sanning är att all reklam är bra reklam, vilket också faller under epitetet att om man syns så finns man. Det finns kilometervis med undersökningar som just bevisar att om vi är i butik och ska välja en vara så tenderar vi att välja ett märke som vi hört talas om framför ett okänt märke. Även om vi inte känner till mer än namnet. Men att sprida sitt namn så att man på det viset finns behöver inte innebära att man måste göra reklam i någon typ av media utan det kan också vara att just namnet blir bekant. Och det lyckas man med genom något som heter profilprodukter.

 

 

Profilprodukter

 

En profilprodukt är en produkt som oftast inte har med företagets ordinarie produkter att göra utan mer har att göra med synlighet och frekvent användning hos användaren. När det gäller användning så är de vanligaste produkterna kaffemuggar, usb-minnen och pennor. Och när det gäller synlighet så är det profilkläder, det vill säga kläder som bär företagets namn. Dessa kläder kan vara både arbetskläder som den egna personalen använder men också andra typer av kläder som träningskläder som kunder och personalens familjer också vill använda.

 

Profilkläder

 

När företagets personal visar sig för kunder och i det gemensamma rummet så är det ett perfekt sätt att visa att företaget finns genom att förse personalen med profilkläder, det vill säga kläder som har företagets logga och ofta också är i företagets färger. Profilkläder i Stockholm är kläder som har hög kvalitet och är bekväma att arbeta i samtidigt som de är reklampelare för det egna företaget. Det borgar för att när kunden får ett behov så är det företaget de oftast ser namnet på som de troligast kommer kontakta. 

Fler nyheter

08 januari 2024

Vad är handel